2012. 09. 10.
Hallhatatlan szavak - könyvajánló
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ezúttal nem a saját kötet kapcsán szeretnénk megosztani jó híreket, hanem hasonló hiánypótló kiadványra hívnánk föl a figyelmet. Szeptember végén a Siketek világnapján jelenik meg Dr. Jámbor Andrea és Dr. Orgován Gábor "Hallhatatlan szavak" című könyve nagyothallókról és nagyothallásról. "A könyv őszinte vallomás egy nagyothalló fiatal hölgy tollából, aki kellő humorral és végtelen bölcsességgel tekint a sorsára. Kíváncsian, majd fokozatos önelfogadással áll a környezetéhez, nagyothallóként megélt hétköznapjaihoz" – olvasható a kötet leírásában.
 
Ami így folytatódik: "Aki kezébe veszi ezt a könyvet, izgalmas belső utazás részese lesz. A könyv a sorstársaknak igazi kapaszkodó, mert végre közülük valaki bátran, öniróniát sem mellőzve képes állapotáról, élethelyzeteiről írni.
 
A könyv külön erénye, hogy nem csupán a szerző véleményét és életútját ismerhetjük meg, hanem kezdeményezésére számtalan sorstársa osztotta meg a könyvben személyes tapasztalatát, a nagyothalló léthez szervesen kapcsolódó mindennapi pozitív és negatív élményeit.
 
A könyv kellőképpen tanulságos a halló olvasónak is, hiszen kedvesen vezetget minket egy számunkra kevésbé ismert kalandos világban."
 

A könyv bemutatója a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) által szervezett "Kövesd a jelet! – Siketek világnapja" elnevezésű rendezvényen lesz a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.) szeptember 29-én, szombaton 14 órai kezdettel.
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés